[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

 

Szolgáltatásunk tartalma:

Szolgáltatásunk keretében komplex projektmenedzsment szolgáltatást biztosítunk, amely magában foglalja a különböző fejlesztési terveik kidolgozását és azok megvalósításának támogatását egyaránt.

Őszintén megvalljuk, hogy nem értünk minden szakterülethez, így amennyiben a megvalósítandó projekted megkívánja, akkor természetesen projekt alapon az adott területen elvárt szakértelemmel rendelkező szakembereket is bevonunk, annak érdekében, hogy a tervezett projekted sikerrel megvalósuljon.

Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk, a finanszírozási – hitel, vissza nem térítendő forrás – szerződés megkötésétől egészen a projekt lezárásáig végig melletted leszünk, ha igényled. Igény szerint biztosítjuk a projektek megvalósulását követő különböző fenntartási monitoring jelentéseket elkészítését.

 

Hogy dolgozunk?

Feltérképezzük vállalkozásod jelenlegi állapotát, különösen az adottságokat, a meglévő erőforrásokat a megvalósítandó projekt szempontjából. Az egyes projekt tevékenységeket, idő és a szükséges forrás szempontok alapján összehangoljuk. Ügyfeleink visszajelzése alapján projektmenedzsment szolgáltatásunkra jellemző az alaposság és a tervezettség iránti elkötelezettség.

Munkánk során gyakorlatban alkalmazzuk a leggyakrabban használt projektmenedzsment módszereket, eszközöket és ezzel kapcsolatosan folyamatosan képezzük magunkat.

Fontosnak tartjuk, hogy a projekt valamennyi fázisát mélységében megismerjük, így a megvalósításban eredményesen tudjuk segíteni Ügyfeleinket.

A fejlesztési projekt megvalósítása során operatív szinten részt veszünk a forráslehívás lebonyolításban, továbbá a felmerülő műszaki, pénzügyi módosítási igények átvezetésével kapcsolatos feladatok ellátásban is.

Igény szerint tartjuk a kapcsolatot forrást biztosító szervezettel, legyen az valamelyik hitelező bank, vagy pályázati források esetén valamely Irányító Hatóság.

Teljesen természetes, hogy a projekthez kapcsolódó helyszíni ellenőrzéseken, vagy monitoring látogatásokon részt veszünk, ott leszünk melletted.

 

Miért mi?

Támogatásból megvalósuló projektek menedzsmentje terén végzett sok éves munkánk lehetővé teszi, hogy a váratlan helyzetek esetén is a lehetséges hibák és csúszások minimumra szorításával, a lehető legnagyobb biztonsággal, a lehető legkisebb kockázat mellett és gördülékeny finanszírozással valósuljanak meg a tervezett fejlesztési projektek.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”Ajánlatot kérek” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Ffejlesztesiforras.hu%2Fajanlatkeres%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

© 2020 ENARDOTHEME BY JD-THEMES