[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

A jelenlegi piaci versenyben már nem mindig az erőforrások mennyisége a döntő, hanem az adott vállalkozás innovációs hajlandósága, összességben innovációs potenciálja.

 

Az innováció menedzsment célirányos gazdasági és iparjogvédelmi intézkedések összehangolt tevékenysége, amelyek lehetővé teszik vállalkozásodon belül az alaptevékenységhez illeszkedő, vagy éppen új kutatás-fejlesztési és innovációs projektek szakszerű létrehozását és hatékony lebonyolítását.

 

Miben segít, ha a vállalkozásod rendelkezik K+F+I stratégiával?

 

Segítünk kialakítani vállalkozásod K+F+I stratégiáját!

Szolgáltatásunk tartalma

A vállalkozások közül jelenleg kevesen veszik igénybe a kutatás­fejlesztés tevékenységet támogató adókedvezményeket, sokan nem is ismerik ezeket a lehetőségeket. Mi abban segítünk, hogy szolgáltatásunkkal az innovációs tevékenységhez kapcsolódó aktuális adókedvezményeket és támogatási lehetőségeket jobban kihasználhasd.

Szolgáltatásunk keretében a tevékenységedhez illeszkedő innovációs tevékenységeket megtervezzük, kidolgozzuk. Segítünk a kutatás­fejlesztéshez elérhető támogatások megszerzésében és az adókedvezményeket igénylésében.

Elkészítjük a kutatás­fejlesztéssel kapcsolatos adókedvezmények igényléséhez szükséges K+F minősítés dokumentációját. Kezeljük az ilyen jellegű projektjeidet és elvégezzük a kapcsolódó elszámolási feladatokat is.

 

Miért jó, ha rendelkezel K+F tanúsítvánnyal?

 

Minősíttesd fejlesztési projekted, szerezze meg velünk a hivatalos K+F tanúsítványt!

 

Miben tudunk segíteni?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”Ajánlatot kérek” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Ffejlesztesiforras.hu%2Fajanlatkeres%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

© 2020 ENARDOTHEME BY JD-THEMES