[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Szolgáltatásunk tartalma:

Pályázatírási szolgáltatásunk komplex, mert az igényfelméréstől egészen a nyertes támogatási szerződés megkötéséig, különösen a kapcsolódó előlegek lehívásig teljeskörűen kiszolgálunk. Szakértői tanácsadást biztosítunk a fejlesztési terveid kidolgozásához és a megfelelő finanszírozási forma megtalálásához, majd megszerzéséhez.

 

Hogy dolgozunk?

Előzetesen ellenőrizzük, hogy az adott pályázati kiírásra alkalmas-e vállalkozásod. Megvizsgáljuk, hogy fejlesztési terved, megfelel-e az adott pályázati kiírásnak.

Előre tájékoztatunk a kötelező vállalásokról, hogy megalapozottan dönthess.

Az adott pályázati kiírástól függően sikerdíjas, vagy fix megbízási díjas konstrukcióban dolgozunk.

Szerződéssel dolgozunk, így előzetesen ismert a szolgáltatás tartalma nincsenek utólagos kellemetlen meglepetések.

 

 

Miért mi?

Az európai uniós és hazai társfinanszírozással megvalósuló projektek tervezésében és megvalósításában sok éves tapasztalattal rendelkezünk. Sok évet töltöttünk a Támogatói oldalon különösen a pályázatok pénzügyi elszámolásában és helyszíni ellenőrzésében. Ha minket választasz partnernek olyan projekteket tervezünk, amelyeket reálisan meg is tudsz valósítani és el is tudsz számolni a nyertes pályázati összeggel.

 

Szolgáltatásunk részletes folyamata:

 

Igényfelmérés

A regisztrációs űrlap kitöltését követően felvesszük Veled a kapcsolatot, és felmérjük a pontos fejlesztési igényeidet, valamint a vállalkozásod aktuális helyzetét (termékeid vagy szolgáltatásaid piaci pozícióját, erőforrásaidat stb.)

 

Pályázatképesség vizsgálat

Az Igényfelmérés alapján előzetesen megvizsgáljuk, hogy vállalkozásod mennyire pályázó képes. Ekkor elsősorban az általános kizáró okokat vizsgáljuk, mert sajnos sok vállalkozás már itt elvérzik.

 

Pályázat kiajánlás

Ha vállalkozásod megfelelő, akkor a fejlesztési igényeidnek megfelelő pályázatokról rövid összefoglalót küldünk, amely tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat ahhoz, hogy megalapozott döntést hozhass az indulásról. A sikeres együttműködés érdekében már az folyamat elején teljesen őszintén, minden mellébeszélés nélkül felhívjuk a figyelmet az adott pályázati felhívással kapcsolatos követelményekre, kezelendő kockázatokra, illetve jelezzük, hogy milyen együttműködést várunk Tőled és/vagy munkatársidtól. mert azt fontos kiemelni, hogy nélküled nem fog menni.

 

Pályázatírási szerződés megkötése

Amennyiben úgy döntesz, hogy indulsz az adott pályázaton, akkor pályázatírási szerződést kötünk. Mi nem dolgozunk szerződés nélkül, mert úgy gondoljuk, hogy így számodra is egyértelműen dokumentált, hogy milyen szolgáltatást fogsz kapni és annak mi lesz a díjazása.

 

Adatbekérés

A pályázatírásra szóló megbízási szerződés aláírásával egyidejűleg bekérjük a projekthez szükséges adatokat. A nyilvános adatbázisokban elérhető adatokkal nem terhelünk, kizárólag a projekt megvalósításához szükséges dokumentumokat és információkat gyűjtjük be, mert anélkül nem tudunk hatékonyan dolgozni.

 

Pályázat elkészítése

A megbízási szerződésnek megfelelően adott a pályázati felhívásnak megfelelően elkészítjük a teljes pályázati dokumentációt és a szükséges mellékleteket. A pályázatírás folyamata során minden esetben ellenőrizzük, hogy az adott pályázat konkrét jogosultsági feltételeinek megfelel-e vállalkozásod. Amennyiben az elkészült pályázati dokumentációt írásban jóváhagyod, akkor benyújtjuk a pályázatot. A formai megfelelőségre teljekörű felelősséget vállalunk.

 

Pályázat elbírálása, támogatási szerződés megkötése

A pozitív döntés után segítünk a támogatási szerződés megfelelő összeállításában és megkötésében is, illetve a kapcsolódó előleg igénylésében.

 

Támogatási szerződés megkötése

A pályázati összeg lehívásához szükség van a Támogatási Szerződés megkötésére a közreműködő szervezettel, aki a támogatásokat kezeli. A Támogatási Szerződés megkötésében teljes körű segítséget nyújtunk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_btn title=”Ajánlatot kérek” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Ffejlesztesiforras.hu%2Fajanlatkeres%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

© 2020 ENARDOTHEME BY JD-THEMES